Your Body and Mind


Aller au contenu

Reconnective Healing

NL > Reconnective Healing

Reconnective Healing ®


Reconnective Healing kan een ervaring zijn die je leven verandert. U kunt nu voor het eerst toegang krijgen tot een nieuw en meeromvattend spectrum van genezing dan tot dusver ooit toegankelijk was. Dit spectrum omvat niet alleen elke vorm van ‘energetisch’ genezen die tot nu toe bekend is, maar overstijgt die ook. Het Reconnective Healing spectrum omvat het volledige helende en evolutionaire continuüm van energie, licht en informatie, en maakt niet alleen lichamelijke, mentale, of zelfs emotionele heling mogelijk, maar ook heling die de evolutie van je eigen wezen en essentie omvat!
Reconnective Healing is heel anders dan Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of welke andere helende ‘techniek’ ook die we tot nu toe kennen, en stelt u in staat om technieken en de beperkingen daarvan volledig te overstijgen


"Als je geluk hebt zal jouw
genezing komen in de vorm
waar je op had gehoopt. Als
je echt geluk hebt zal jouw
genezing in een vorm
komen, waarvan je
niet eens had kunnen
dromen - een vorm, die het
Universum speciaal voor
jou in gedachten had."
- dr Eric Pearl –Je interactie met deze hoge tastbare energie wordt in werking gesteld tijdens uw sessie, en blijft nog lang na een sessie met je Reconnective Healing beoefenaar doorwerken. Je wordt afgestemd op een meer omvattende en hogere frequentie dan ooit tevoren.


Bel Vandaag nog voor een sessie van Reconnective Healing !

Alle sessies hebben plaats in onze ruimte. Wenst u meer informaties? Raadpleeg de pagina " informatie met betrekking tot de sessies !"


DISCLAIMER
Eric Pearl en iedereen die verbonden is met dit werk, inclusief maar niet beperkt tot seminars van The Reconnection® en Reconnective Healing® kunnen geen eisen, beloften of garanties waarmaken. Ook worden er geen medische diagnoses gesteld en er worden geen specifieke gezondheidsproblemen als zodanig behandeld. Alleen u bent verantwoordelijk voor het toezien op en de voortzetting van uw eigen medische behandeling en zorg.
Home | FR | NL | Shop | Plan du site


Revenir au contenu | Revenir au menu