Your Body and Mind


Aller au contenu

Informatie M.B.T de sessies en tarieven

NL > Reconnective Healing

Informatie met betrekking tot de sessies en tarieven

Kleding : Draag gemakkelijke kleding. Tijdens de sessie lig je volledig gekleed, met het gezicht naar boven (zonder schoenen) op een behandeltafel. Als je niet probleemloos op je rug kunt liggen zal je Reconnective Healing beoefenaar een zo goed mogelijke oplossing voor je bedenken.

Geuren, luchtjes en aroma’s : Vaak worden er verschillende geuren en aroma’s geroken tijdens sessies. Vermijd voor aanvang van een sessie het gebruik van sterk geurende stoffen, zoals parfums, zeep, shampoo of andere geurende cosmetica.

Sieraden, riemen, mobiele telefoons etc : Reconnective Healing wordt niet beïnvloed door ander soorten energie, omdat energie gewoon een onderdeel is van het meer omvattende spectrum van energie, licht en informatie. Daarom zijn alle sieraden etc. toegestaan, zolang ze u niet storen tijdens een sessie.

Optimale houding : Sluit gewoon uw ogen en laat los. Word de observeerder en het geobserveerde. Wees getuige. Sta uzelf toe verwachtingsvol te zijn zonder gehecht te zijn aan specifieke en gedetailleerde verwachtingen of een bepaald resultaat. Vertrouw erop dat u de healing ontvangt die voor u het meest toepasselijk is.

Tijd : Een Reconnective Healing sessie duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. De healings vinden plaats buiten de grenzen van tijd en ruimte, dus meer tijd betekent niet dat het beter zou werken. Meestal wordt aanbevolen één tot drie sessies te ondergaan.

tarief per sessie : 60€

De Reconnectie


De Reconnectie bestaat uit twee sessies, die meestal 45 minuten tot een uur duren, liefst op opeenvolgende dagen of met een dag ertussen. De omstandigheden voor een Reconnectie zijn identiek als een Reconnective Healing.


Kosten : De complete Reconnectie kost 333 EUR/USD/CAD/AUD of het equivalent daarvan, - incl. BTW/VAT/GST. De kosten variëren per land maar niet binnen een land of per beoefenaar. Met andere woorden : de kosten in de V.S. bedragen altijd 333 USD, de kosten inEuropa altijd 333 euro of een equivalent daarvan, etc. Deze kosten staan op zich en kunnen nooit onderdeel zijn van een ‘pakket’.

Mengvormen : Vermeng je Reconnectie en/of Reconnective Healing sessies niet met andere healingtechnieken, klankschalen, kristallen of andere ‘energetische’ praktijken. Het mengen van een sessie met wat dan ook verdunt en verzwakt deze tot iets anders dan de volledige Reconnective Healing en/of Reconnectie. Vermijd ‘energetisch’ werk vanaf een paar dagen voorafgaand aan je sessies en de week erna. Hoe meer je jezelf toestaat in je eigen energie te zijn, des te beter.


Home | FR | NL | Shop | Plan du site


Revenir au contenu | Revenir au menu