Your Body and Mind


Aller au contenu

De Reconnectie

NL > Reconnective Healing

De Reconnectie ®

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

De Reconnectie brengt ‘nieuwe' axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor de herstelfuncties van het menselijk lichaam.


De Reconnectie brengt deze nieuwe lijnen aan en activeert ze, waardoor energie, licht en informatie kan worden uitgewisseld. Dit houdt bovendien in
een opnieuw verbinden van onze DNA-strengen en de reïntegratie van de “snaren” (zich tegelijkertijd voordoende - parallelle - bestaansdimensies).

N.B.: Het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om vóór de Reconnectie één tot drie sessies Reconnective Healing te doen.
Neem contact op met je Reconnective Healing beoefenaar voor meer informatie.

VOOR UW BESCHERMING: De enige instructeurs die gemachtigd en gekwalificeerd zijn om The Reconnection seminars of Reconnective Healing seminars uit te voeren zijn Eric Pearl en zijn Reconnective Teaching Team. Bovendien zijn alleen goedgekeurde beoefenaars van Level I/II gekwalificeerd om privé-sessies Reconnective Healing te geven, en alleen goedgekeurde Level III beoefenaars zijn gekwalificeerd om de Reconnectie uit
te voeren. Wij raden u aan contact met ons op te nemen voorafgaand aan het bijwonen van een seminar dat een opleiding in Reconnective Healing of The Reconnection aanbiedt om de echtheid ervan na te gaan en tarieven op te vragen. Wij zullen u laten weten of u een seminar bijwoont dat door een gekwalificeerde instructeur wordt onderwezen.

DISCLAIMER
Eric Pearl en iedereen die verbonden is met dit werk, inclusief maar niet beperkt tot seminars van The Reconnection® en Reconnective Healing® kunnen geen eisen, beloften of garanties waarmaken. Ook worden er geen medische diagnoses gesteld en er worden geen specifieke gezondheidsproblemen als zodanig behandeld. Alleen u bent verantwoordelijk voor het toezien op en de voortzetting van uw eigen medische behandeling en zorg.

Voor meer informatie:
bezoek de website
www.TheReconnection.com en lees ‘De Reconnectie: Heel anderen, heel jezelf.’

Home | FR | NL | Shop | Plan du site


Revenir au contenu | Revenir au menu